Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Load more

MORGEN CRUISE

Sjov og afslappende bådtur med afgang fra Puerto Base havn, Puerto Rico og cruising tæt på kysten til den beskyttede bugt “el perchel”. Tilgængelig hele året rundt.

INFO & BOOKINGS

MORGEN CRUISE & LIVE MUSIK

Start din weekend med stil, og deltag i vores fredag morgen krydstogt med solskin, afslapning og sjov med vores specielle resident kunstner, saxofonisten Ashleigh.

      

INFO & BOOKINGS

EFTERMIDDAGSCRUISE

Udnyt de lange solskinsdage (og der er ikke behov for vækkeur) og slutt dig til vores venlige besætning under vores sjove og afslappende bådture om eftermiddagen.

INFO & BOOKINGS

EFTERMIDDAGSCRUISE MED LIVE MUSIK

Udnyt de lange dage (og intet vækkeur er nødvendigt) og slutt dig til vores venlige besætning om sommerens eftermiddage, levende musik med saxofonisten Ash. (Ingen livemusik onsdag og lørdag)

INFO & BOOKINGS

VANDSPORT

Livet handler om nye oplevelser…….. Hvorfor ikke prøve den spændende vandsport? Prøv donut-turen, jetski eller parasailing til en meget speciel rabatpris. En uforglemmelig oplevelse.

INFO

PRIVATE ARRANGEMENTER

En af de mest underholdende måder at genkende dine medarbejdere på eller imponere nye kunder er en altomfattende virksomheds-incitamentsudflugt på Afrikat Catamaran ude i Atlanterhavet.

INFO